Mindennek megvan az ára!

Napjainkban már egyértelműen kimondhatjuk: a lakberendezés nem csak a felső középosztály számára elérhető!

Sokaknak vált hobbijává, hogy olyan trükkökkel dobják fel otthonukat, amikkel aztán sajátjukká változtatják azt, nemcsak látványban, stíusban, kivitelezésben is. Mindamellett anyagilag pedig mindenkit kicsinálnak a sztorikkal, hogy hogyan vettek meg ilyen kanapét 45 e Ft-ból, vagy éppen milyen bontott metlakit szereztek a wc-be, amihez az arany kiegészítők már fillérekbe kerültek. Türelem és lazaság kell ehhez a mókához, hiszen ezek a kellékek nem jönnek szembe mindenhol, ezért aztán van úgy, hogy valami hónapokig is várat magára.

A trükközés és a tuti megoldások igaz ami igaz, nem mindenkinek jönnek zsigerből, ezt azért meg kell hagyni. 

VISZONT: aki nem rendelkezik ezzel a tudással, azoknak elképesztő segítség lehet egy online tanfolyam:

https://tanfolyamok.otthonkommando.hu/ , vagy egy olyan tanácsadás, ahol bárki elmondhatja, hogy mi az, amit ki szeretne hozni az adott berendezéséből, milyen kerete van hozzá, mit lehet ezekből megvalósítani?

  Nálam jelenleg 10.000.Ft-ba kerül egy ilyen találkozás, ahol végre felteheted azokat a kérdéseket, amik miatt nem tudtál eddig dönteni, sokkal könnyebb egy-egy stílusváltást vagy bútor tologatást úgy elkezdeni, hogy segítséged is van hozzá. 

Ez a szolgáltatás engem is meglepett már párszor, mert miután végeztünk, 1 nappal később már  jöttek a képek és nagyon jó volt látni hogy az az együtt töltött két óra mennyit számított, sőt, ilyenkor általában felbátorodtok és vonultok tovább a többi megoldandó területre is!

  Ami egy ideje feltűnt, hogy bár a munkám során én is rendszeresen keresek motivációt egy-egy megrendelő elképezeléseihez, mégsem szeretném azokat 100%-ig lemásolni. A legtöbb szépen komponált kép életeszerűtlen, esetleg funkcionálisan totál csőd, vagy szerencsétlenül pont nem harmonizálna azzal, ahová szántuk, környezetétől túl elrugaszkodott. Ezeket a bakikat még az elején el lehet kerülni, szerintem brutális kegyetlenséggel mondom meg én magam is, ha nem működik a dolog. De azt gondolom, őszinte vélemény és kritika nélkül ez nem is működik. 

Amivel rendre mellé lövök, az a költségek optimalizálása, nem szeretek költeni. Helyesbítek, a Ti pénzeteket se szeretem költeni. Ezért alkudok a használt bútroból is, ezért keresek valami még jobb lelőhelyet, mert valahol belül, meg kell hogy mondjam, a tárgyaknak sokkal inkább eszmei értket tulajdonítok, mint valós, katalógus árat. Így aztán előfordulhat, hogy kicsit nehezen állok rá egy nagyobb kiadásra, mert esetleg nem érzem indokoltnak, természetesen a szép végeredményt emiatt nem kell elengednünk, nem adjuk emiatt lejjebb!(NEM.)

Így van ez az örökölt hintaszékkel, meg a szecis komóddal is, mert esetleg egyeseknek a SZECESSZIÓ a minden, de lehet, hogy Neked a gyerekkorod, a kockás konyharuhád, azok a tárgyak, amikből aztán végül Az lettél, Aki.

És ez nem megfizethető.

Ez vállakozásom fő profilja, erre alapozunk minden projekt közben, a személyiségedre, a Te saját elképzelésedre, és hogy mindezekre pont annyit költs, amennyit az megérdemel.