Nekünk kicsit Marokkó

Nem minden jegyében hívhatjuk ezt a kis otthont Marokkónak, hiszen nem is ez volt a cél, de a színekben és hangulatban egyértelmű a dolog. Az ügyfél már hosszú évek óta jár hozzánk vissza, nagyon jó ízlése van és általában pontosan tudja, hogy mit szeretne. Ez kicsit veszélyes is, mert ha véletlenül mégsem érzem hozzá illőnek az adott elképzelését, akkor azt elég sokáig szoktuk nyúzni, DE:

    őszinte együttműködés = szép végeredmény!   

      A nappaliba választott falszín feladta a leckét, még a tárolókat illetően hagyján, mert az számomra nem volt akkora feladat, mint a kanapé kérdése, ehhez a színhez valóban meló volt. Annyira sok kritériumnak kellett megfelelnie, hogy végül Ő az a darab, aki megjelenésében egyértelműen gyönyörű látványt nyújt belépéskor!

   Felújított és redesign-olt bútorok összessége hozta össze ezt a hangulatot, így nem csak a költségekre tudtunk figyelni, a lakás stílusa is nagyon karakán és egyedi lett. 

A tv alá kerülő konzol asztal lábai egy kidobásra ítélt szekrény díszítő elemeiből lettek, igazán szép és értékes faragás menekült így meg:

Egy pinteresten talált ládás pad motiválta a tulajdonost, de fele ekkora volt és mi teljesen más stílusban kreáltuk meg:

 A kerekeken kiguruló tároló rengeteg holmit elnyel, ha pedig arra van szükség, akár ülni is lehet rajta, hiszen egy hatalmas pad.

      A kiegészítőket a megrendelő szerezte be, mert Ő maga is kincsvadászként nézelődik, rengeteg szép arany és réz tárgy, dekor cucc került be a házba, fillérekért. Én csak az elrendezésben segítettem, jó alapanyagokkal könnyű volt dolgozni!

 

Az otthoni munkához vásárolt íróasztal is darabokban érkezett hozzánk, ahogy a többi bútor is mind új életet kezdett,  megkapta az enteriőrbe illő színét, stílusát.

       Jött karosszék a Jófogásról, tároló és szék a gödöllői Antik kuckóból: https://www.facebook.com/Antikkucko/  a kanapén és a szőnyegen kívül semmi nem új. 

Mindennek van története és stílusa, miközben funkcionálisan is jól használhatóak, vagy éppen csak szépek és jó rájuk nézni.

A képeket a https://www.instagram.com/lillaselleiphoto/ -nak köszönhetjük!