Alkalmazott művészet, használd fel.

Nem tartom magam túl komoly embernek, sőt, nagyon távol állnak tőlem a vonalas dolgok, az otthonomban meg kifejezetten szeretem az áthallásos megnyilvánulásokat. Talán két éve kattantam meg egy szép festegetős nap alkalmával, amikor is, bele rondítottam egy szentképbe, most már azt mondom, hála Istennek.

 Rögtön el is szerették tőlem, mert tényleg vicces, azóta meg nem volt ilyen mozgás, nem jött szembe semmi, túl voltam rajta. Ez el is tartott egészen addig, amíg szembe nem jött a Béla ::  https://www.facebook.com/belabudapest/.

 Első körben csak a képeket láttam, aztán már egy tv műsort is sikerült ott felvenni, amiben megint megállapítottam, hogy mennyire jó a berendezés.

Egy év kellett hozzá hogy csak ezért, csak és kizárólag a belső tér-ért bemenjek és megbizonyosodjak róla, de nem csalódtam. Egyszerűen imádom ezt a fajta kissé blőd vonalat, ahol a kész művekbe kissé „belerondítva” születnek kortárs, hangulatot meghatározó, laza, néha szép de leginkább vicces alkotások. A kreativitáson és a bátorságon kívül nem kell más, ez a jó játék, miközben valóban olyan enteriőrt képesek ezek a kiegészítők megalkotni, amik egyszeriek és csak a Tiéd.

Nem hagyhatom szó nélkül, a Bélában nekem minden rendben van, az étel, a tálalás,  a növények, hogy nem csak koncertek, olvasókör is van, miközben sikerült nem hozni a belvárosban olyan nagyon elszaporodott ROMKOCSMA, ROMKÁVÉZÓ hangulatot, amitől sajnos kicsit rosszul vagyok, mintha a takarítás mellőzése is cool lenne és megfelelően vonzaná a hipszter vendégsereget.  

Egy szónak is száz a vége, oda voltam a berendezésért és mivel még akad hely a falaimon, ráadásul állati lassan teszem meg ezeket a lépéseket,( mert ez az én bizonytalanság-területem ) most kicsit megint lépek, Ti meg ha éreztek hasonló késztetést, ne fogjátok vissza magatokat! Fess, nyúlj bele, rakd össze, ne variáld túl, ne gondolj rá hogy majd ki mit szól, biztos hogy állati menő lesz!!!