Sejj Szadán!!!!

Nálunk, itt Szadán, azért van egy-két olyan figura, akiket rendre össze fúj a szél, anyukák, nyughatatlanok, nem bírnak magukkal, megmondják, megcsinálják, megmondják hogy kell megcsinálni,  egyszemélyes hadseregként dolgoznak és közben a családot is üzemeltetik, saját vállalkozásuk mellett.
 Pont mint Séllei Lilla, a  https://lilla.sellei.hu/ tulajdonosa, tervezője, anyukák ezereinek táska készítője, de most leginkább az én egyik megrendelőm.
Szeptemberi lázban vannak, jön a suli, valljuk be, egy női felnőtt szereplő a „Család”című fimben, már júniusban azon kattog, hogy szeptemberben majd honnan lesz meg a tapadós borító meg a legtörthetetlenebb legelveszíthetetenebb hegyező.
És ez így van jól.
Lilla rám bízta  a felújítást, ami történetesen pont egy olyan asztal, amilyet én is nagyon szerettem volna középső fiamnak felújítani, de mivel egy ingyenes oldalon találtam csak rá, 5perc alatt elvitték. Gyönyörű formája van, elég kicsi ahhoz hogy elférjen a gyerekszobában és jól el lehet játszani a festésével, bár én fontosnak tartottam, hogy valami látszó fa is legyen rajta, ami azért feladat, mert jórészt vállalhatatlan faanyagból van, aminek inkább a festék áll jól.
Azért még nem tettem le róla, vadászok rá, sajnos felújítandóból nem nagyon van, a felújítottak viszont már nagyon sokba kerülnek – nem véletlenül- tényleg szépek.
Az asztal fogantyúját a nagy furat táv miatt választottuk az IKEA-ból, ennek a bőr cuccnak teljesen mindegy hogy hová teszed a csavarokat(ez amolyan IKEA életérzés). Viszont sajnos a színével nem tudtam megbékélni, ezzel a szürkével nagyon csúnya volt és természetellenes. Szerencsére jött az ötlet, hogy megfordítom és a kezeletlen oldalával kifelé használom fel, így egy természetesebb hatást kelt, megszerettem.
Természetesen felmerült, hogy így talán jobban koszolódik majd, de ha meggondoljuk, valójában pont a kezelt oldalt tapogatod, ha pedig végképp gondja lenne, 2év múlva lecserélhető, vagy valamilyen mindenrejó (AnnieSloan) festékkel lekenhető.
 
 
A kész asztalról szép képeket saját blogján láthattok, mert ha Lilla  fotós babérokra is tör, akkor én ezeket itt és most felhasználom, kihasználom: