Mi ez a sumák vigyor???

                                        

Már egy hónapja készülök elmondani, bejelenteni, kinyilatkoztatni, szörnyen bonyolult módon – legújabb terveimet. Azért aki már járt nálunk, tudja, hogy a lakberendezés mint olyan, a szép enteriőrök jelentik nekem a MINDENT. Egész nap pásztázom a házakat, a kerteket, a színeket, minden ami körülvesz, inspirációt jelent számomra akár egy aktuáis munkához-Nektek-akár a saját otthonomban. Filmet és könyvet is úgy választok, hogy mindneképpen jól érezzem magam abban a vizualizált vagy akár konkrétan látott képben, nehezen emésztem meg ha nem a megfelelő lámpa vagy étkező garnitúra kerül be egy adott jelenetbe. Fontos, szeretem, nem tekintem munkának. Nekem ez a „lakberendező „dolog kicsit le van járatva, mindenki lakberendező, aki nem, az meg éppen tervezi hogy elmegy egy jó kis tanfolymara, ahol majd a 3D látványterveket először makettből épített, gyufás skatulyából, aztán egy hiper program segítségével megalkotja a pontos tervet. Nem voltam ilyen iskolában, egészen egyszerűen csak nagyon szeretem és szerintem ez megy nekem. Ennek tanúbizonysága képpen szeretnék a jövőben régi enteriőröket mutatni, a kezdeti időkből, amikor még a bútorok felújítása volt a fő cél, valamint olyan munkákat is, ahol már élesben ment a dolog, a Ti otthonaitokba nyúlhattam bele, együtt frissítettük fel az otthonotokat. Továbbra is restaurálunk, redesignolunk, alapjaiban minden marad a régi, csupán hagsúlyoabbá szeretném tenni vállakozásom ezen területét.

A LOMdesign asztalosa, Guti Norbert szeptember óta dolgozik velem, nagyon jó csapatként működünk, nélküle nem is merném vállalni, szerencsére az asztalos munka mellett a festés is jól megy neki-ami ritkaság- ezért továbbra is állunk rendelkezésetekre, bármilyen ksiebb vagy nagyobb átalakítás kapcsán.

Régi eképzelésem és vágyam volt, hogy a mai technikát ötvözni tudjuk egy – egy adott stílussal, például egy IKEA konyha belsőjéhez készíthessünk egyedibb stílusú megjelenést, kicsit személyesebb és szabadabb módon. Erre azért már volt lehetőségünk, ezért is gondoltam arra, hogy ez az irány lesz a következő nagy ugrás.

Gyertek!!!!!