Újabb közös munka a Melka Studioval

Már régen nem nyúlhattunk redesign projektbe, mert most inkább a felújítás, vagy a régi- új keveredése volt a feladat, el is feleljti az ember hogy ez mennyire szórakoztató. A Melka Studioval évekkel ezelőtt volt egy közös munka, azóta Ők haladtak tovább és számos olyan alkotás született, ami ma már Budapest utcáit, éttermeit ékesíti, egyedi és nem hagyományos módon.

Burkolat gyártásban most már elég nagy a választék, ám kerámia és kerámia közt óriási különbség maga a tervezés. A munkák mögött álló ember, vagy emberek nagyon meghatározzák a szívnvilágot, formát, struktúrált felületek jönnek-mennek, minél többet látunk belőlük annál nagyobb bajban vagyunk a választásnál.  Mindenki a saját stílusjegyeit próbálja arra  a területre terelni, ahol erre a legnagyobb igény van, közösségi terek, otthonok, üzletek, vagy akár dísztárgyak. Nem sorolom a hazai gyártókat, mindenki tudja hogy hová kell menni egyedi burkolatokért, a metro csempe talán lecseng nálunk is, bár lehet hogy annak soha nem lesz vége:) 

Egy elkészült étterembe kértek tőlünk egy oda illő szekrényt, aminek a fedlapja a falon lévő mozaikhoz hasonló burkolattal volt megálmodva.

A kazettás ajtókból mindig nagyon látványos és szép bútorok készülnek, érdemes velük kalkulálni,

volt már szerencsénk sok ilyenhez, rendszeresen meglep a végeredmény.

​A mi dolgunk a szekrény test és annak festése volt, a srácok ezalatt legyártották a mozaik fedlapot.

Az étterem fő látványossága ez a fal, de nyilván a részleteket sem lehet figyelmen kívül hagyni, fontos hogy a jövőben érkező darabok is „felvegyék a ritmust”.

Tudomásom szerint, jelenleg  a Hilda valamennyi asztal lapjának gyártása zajlik, melyek ugyanezt a  mozaikot kapják majd, és amik a nálunk készült szekrénnyel is jól fognak működni.

Köszönjük a lehetőséget, a fiúknak pedig kívánunk még rengeteg ilyen alkotást és látványt!!!!

https://www.facebook.com/hildapest/