Képzeld!

Egy olyan munkánk ért a végéhez, ami már igazán jól összefoglalja mindazt, amit nyújtani tudunk. Mariann frissíteni szerette volna ezt a konyha-étkező helységet, költség hatékony de mégis látványos megoldást keresve. Az adott falakkal és konyhabútorral dolgozva próbáltam össze hangolni az újabb étkezőt és a kiegészítőket.

         

Ezt a már meglévő komódot is festeni kellett, fontos szempont volt a festék maga, mivel egy hatalmas darabról beszéve (eddigi legynagyobb amit festettem), az Annie Sloan krétafestékre esett a választás, így csiszolni nem kellett. 

                   

 

Látványtervre volt szükség, aminek van egy minimális költsége, de nagyon megnyugtató a végeredményt előre tudni, több bizalma van a megrendelőnek is és én is könnyebben haladok, mert a legtöbbször nagyon biztosan tudom állítani hogy az szép lesz, de valljuk be, ijesztő kiadni a kezünkből az otthonunk átalakításást, színeket változtatni, költségekbe verni magunkat úgy, hogy nem vagyunk biztosak a dologunkban. Általában használt bútorok „levadászásával” kezdem, itt sem volt ez másképpen, de sajnos nem volt megfelelő, sok szempontnak kellett megfelelni, ezért maradtunk az újnál, valamint kisebb átfestéseknél, plussz az új átfestésénél.

Fontos szempont volt, hogy a családban élő kicsi gyerekekhez is igazodjon a berendezés, mert bármilyen gyönyörű is amit esteleg elképzeltünk, sajnos az életben ezek a dolgok totál másképpen működnek. Fontos hogy a székek könnyen tisztíthatóak  legyenek, kényelmesek, az asztal bővíthető és nyilván pár évig tartsanak is ki.

  A végeredmény  nem lepett meg, mert pont így képzeltem, kiegészítőkkel még tudnék rajta dolgozni, de ezt a részét innentől Mariannra bízva elengedtem és talán így már bátrabban tesz hozzá az elkészült belső térhez egy- egy darabot, amitől aztán még személyesebbé teheti, próbálhat bele csempészni minél több részletet, amitől a sajátjának, a magukénak érzi majd.

         

 

                  

 

                              

 

 

                                          

              

Izgalmas munka volt és remélem a család is elégedett, köszönöm a bizamat, Cseh Klárának pedig a képeket!