Mi lehetett a ládában?????!?!??

Ezt a tipusú ládát ezidáig nem ismertük, a feladat ugyanaz, csak az elérési út változik, valamint kecsegetet mindféle olyan dologgal, ami eddig ismeretlen volt. Ez a jó ebben a munkában-egyébként- a kreativitást nem is nagyon támogatja a montónia.

Szóval rengeteg pánt, rengeteg szeg, iszonyatosan patinás, nem beszélve a zár felett található 1 cm átmérőjű címerről. Két szárnyas ló között egy „Z”-betű, ami aztán tényleg nagyon izgalmassá teszi és elgondolkodtatja az embert.

 

A láda oldalán pedig SZÖVET.  Na ez volt a legkeményebb, de most már nagyon tudok röhögni rajta, persze, csak amíg le kellet űzni róla, valamint a pántok alól kiálló kis szálakkal kellett beszélgetni, addig nagyon sokat gondoltam a készítőre. Annyira sok időm volt erre, hogy közben egy film jutott az eszembe, amiben egy láda kapott fontos szerepet, biztosan tudom, Kulka János is játszott benne, igen, ennyi volt és ebben a szellemben dolgoztam tovább.

Biztos látták már sokan, nekik rögtön morbid a hasonlat, de akik nem, azoknak kötelező: Félvilág.

Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Döbrösi Laura, ha ez nem lenne elég, ott vannak még azok a kellékek, ruhák,  frizurák és berendezés, minden ami a kort jól adja, a zene is nagyon rendben van.

Igen, ez egy nem túl vidám, de mégis nagyon jól megírt és élvezhető történet, arról nem is beszélve hogy magyar produkció, amire Én személy szerint mindíg nagyon büszke vagyok és csodálattal nézem.

Elég rég láttam-jó rég lehetett, 2015-ös a film-vagy inkább azóta nagyon sok mást is láttam, ezért nekem az éppen készülő ládáról ez a film ugrott be, PEDIG egyáltalán nem ez a típus szerepelt, egy fonott darabba került végül az, ami, pedig ha egy ennyi pánttal és fémmel ellátott példányról lett volna szó, akkor valószínűleg elsüllyed és soha nem bukkan elő a Duna felszínén….ahogy a filmben—–NÉZZÉTEK MEG!!!

Mindenesetre napjaink gyönyörű és utánozhatatlan kellékei ezek a tulipános, ilyen-olyan, mentett és fellelt csodák, amiket arra a célra, amire a filmben használták, semmiképpen ne hasznájatok, de  egyértelmű a végeredmény, érdemes velük bíbelődni, átgondolni, felfedezni az apró részleteiket, kicsit belopni az otthon megszokott terébe egy-egy történelmi darabot.