Világszám:)

Egy fésülködő asztalhoz vágattam tükröt, amikor beugrott ez az egész. Több ágyvégünk is volt éppen, nem csupán a paraszti, a nagyon egyszerűtől az ónémet agyondíszített csodáig és vissza.

Első tükröm ez a kerek, arany stampériával itt-ott kezelt ágyvég, amire  végül dió lazúr és matt lakk került. Kerestem pár helyen, a jó öreg Pinteresten sem találtam ilyen megoldást….szóval….TÁDÁMMM…..Először és nem utoljára, itt, nálunk láthatjátok és vásárolhatjátok meg ezt a valóban redesign, ugyanakkor nagyon egyedi dolgot.

 

     

Mikor készen volt, enegem is meglepett, gyönyörű, hatalmas, tekintélyt parancsoló éke lehet bármely helységnek, aminek azért nem árt tágasnak lennie. Igen, ez az egyetlen hátránya, hogy szükség van egy nagyobb fal felületre, térre, mert Ő így működik.

 

 

 

                   

Ebből a  kerek formából még egy darab áll rendelkezésünkre, a szögletesebből szintén, egy pedig már elkelt, új otthonában várja a fotózást, de munka közben készült róla néhány fotó, íme:

                         

Az ágy közepéből kivágott faragás.

A középre tervezett díszítés sem került a kukába, a megrendelő kifejezetten kérte, hogy a kivágott faragás felújítását.

 

 

 

Bármilyen új külsővel el tudom őket képzelni,  érdemes jó alaposan megnézni hogy pontosan hová is kerül majd, most még  két darab várja a Ti elképzeléseiteket!

 

A kerek, aranyozott, barna tükör méretei: 111 cm x 93 cm

 

                                                                             Átmérője:65 cm.

                                                                             Ára:38.000.Ft

LOM-os berkekben tudják, egy ágyvég manapság akár 30.000.Ft-ba is kerülhet, mivel ritkaságnak számít, ebben az esetben már a tükör megoldás is egy igen költséges megoldás lenne, azonban nekünk sikerült igen jó áron beszerezni, így megfizethető áron tudjuk őket eladni, természetesen ez csak most, csak váratlanul. Reméljük sok ilyenben lesz még részünk, ki tudjuk majd próbálni magunkat hasonló értékes és szép dolog készítése közben, amit aztán megfizethető áron tudunk Neketek kínálni. Ezt Én magam azért tartom fontosnak, mert manapság nagyon dívik a környezetszennyezés és fogyasztó társadalom elítélése, de sajnos egyre inkább érzehető ezen a területen is, hogy anyagiassá válik az egész, így nem elérhető, nem működik, nem óvunk velük semmit, csak egy újabb ipart támogatunk ezekkel a „termelőkkel”.  Pedig igenis vannak megfizethetetlen dolgok, ilyen a környezetünk, a levegő, a következő gyártáshoz szükséges föld, vagy a természet adta alapanyagok, amikből próbáljuk kitermelni a következő 3546db ruhadarabunkat. A barokkos mondatom lényege: NEM óriás nyerészkedés, ÉRTÉKMEGŐRZÉS, REDESIGN….JÓ érzés…LOM design.