A mi radiátorunk

Leendő nappalinkba beton falat és öntöttvas radiátort tervezünk, én persze türkizben gondolkodom, de útközben-ami nálunk gyakori-ez változhat. Emellett padlófűtés lett kialakítva, a új technológia ötvözete az ódonabb bútokkkal, kiegészítőkkel.
 
 
 Már kezdtünk is keresgélni, házfelújító barátoknál, itt-ott, még azért mindig mosolyognak az emberek mikor meghallják, aztán elmesélik, hogy most dobtak ki ötöt egy konténerbe…én már biza futnék is a konténer után.
Mint a cementlapoknál, itt is elkezdődött az untángyártás,  a linken található kínálatot ma találtam, imádtam őket:
Egyik perverzióm, hogy a filmeket, sorozatokat nem csupán azért nézem, mert jó a történet, vagy megfog a színészi játék. Mindig pásztázom a berndezést, nagyon lényeges, mondhatnám úgy is, ha azt elszúrják, akkor nem is nagyon tud lekötni.
Az 50-es években játszódó, elrontott kellékes, rosszul berendezett filmeket kifejezetten fájdalomnak élem meg, ez van.
A radiátorok vizslatása legutóbb a nagyon népszerű Válótársak-című sorozatban volt meg nekem, elég jól kitalálták, mind a burkolt, mind a festett öntöttvas radiátor megoldást.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tervezek egy listát, ahol megosztom veletek azokat a filmeket, amikben – szerintem- nagyon eltalálták ezt a dolgot, amit akár újra és újra megnézek és élvezem az enteriőröket.
Érdekel a véleményetek, ajánlhatnátok is ilyet, de addig is íme a MI RADIÁTOR VÁLASZTÁSUNK:)