Esküdj, hogy kidobtad!

Megint nagyon pakolunk a vásárra, minden tárgy bejárja az egész házat, a telket és a pincét is, aztán a végén biztosan pont ott lesznek ahonnan elindultak. De ma előkerült a kis privát dobozom. Ezt kizárólag Én nyitogatom, ebben gyűjtögettem azokat a dolgokat, amikről biztosan tudtam, még jók lesznek valamire. Ez eredetileg egy bonc doboz volt, általános iskolai felszerelés volt anno a 80as évekből, de a beszerzés forrása szigorúan bizalmas.

 

 

                                DSC00004                         DSC00005

Elég jó kis fiókjai vanak, ettől egy nő pl azonnal bezsong és rendszert alkot, ami végül egy tökéletes káosz, de nem baj,  mert olyan édes…

Mindig vannak az ember életben fordulópontok, nem is biztos hogy oka van, lehet hogy az öregedés??

Ma kinyitottam és egyáltalán nem értettem, szinte alig kíméltem valamit. A horgolt kitűző, meg az öntapadós strasszok még hagyján, de a levágott övcsatok meg a hatalmas csomókba gubódzott nyakláncok azért sokkolóak.

 

                                                 DSC00003

A férfiaknál másképpen van ez, biztos megvan a sztori, amikor az asszony kidob valamit(végre), majd a pasi, még a sötétedést sem várja meg, máris szedi ki a kukából és valami illisztris helyet talál neki, ahol aztán a következző 2-3 évét  elvesztegetheti. Nálam mostanság felgyorsult a kidobás-megválás-elszakadás-utálás-folymata, kidobok mindent. Így sem érezhető semmi változás, ezért gondolom hogy nagy baj nincs, főleg hogy Peti olyan 50%ban résen van és hordja őket vissza. Javasoltak  erre már egy bevált trükköt: csomagolni, mélyre tenni, eltűntetni!

Gonoszul hangzik, nade mit tehet az ember, ha már tényleg lépni kell és úgyis tudja, hogy amint eltűnik az a valami:

  1. Soha nem veszi észre.
  2. Soha a büdös életben nem veszi észre.
  3. Jön a helyére 3 másik, amitől nem veszi észre.

Arra gondoltam, ezen a vásáron esetleg gazdára találhatnának olyan apró ketyerék is, amiket még nem szabad kidobni, de már biztosan tudom, én nem fogok velük közelebbi kapcsolatba kerülni köszönöm a lehetőséget.

Lehetne zsákbamacska is, az még viccesebb, bárki, aki jön, húz egyet(a kapuban cseréltek, az tuti).

Eddig is kicsit kincsvadászat-hangulat lengte be ezt az egész miliőt, na így lesz igazán kerek a dolog.

Szóval ilyesmik mennek, erre minálunk, élesedik a helyzet, ürül a ház…várunk titeket!!!