Színházban

Erről a bútorról valamiért a színház jutott az eszembe, a színpadi kellékek közt tudnám elképzelni, a maga stílusában, nagyon nem hétköznapi. Onnan ellopva pedig megint próbáltam elképzelni, hogyan tudnám vele elvarázsolni a szobát, mire lenne képes az otthonomban.

Többek javaslata ellenére, én mindeképpen ruhákat tartanék benne, a reggeli készülődés kelléke lenne, a kis próba baba is így ugrott be, amire különben nagyon régóta vágytam. Kizárólag a fotó kedvéért nem kívántam venni egyet, de ahogy már egy korábbi bejegyzésben írtam, gyártottam magamnak egyet. Engem is meglepett, hogy a régi rokkából körülbeül 5perc alatt készült el a baba. Lehetne még rajta dolgozni, nyilván, de a főszerelő most mégsem Ő.

Az elkészítését is mutatom(lehet mulatni), hátha van valami hasonló nektek is és feldobnátok magatokat vele:)

                                              rokka

 

DSC08831
Mivel az egyik oldalán alacsonyabb a rokka, így kellett egy kis segítség, a test megformáslását egy üres fülpucoló dobozzal tömtem ki.Ezt találtam hirtelen.

DSC08828
Fölösleges lepedőket és egy törölközőt használtam a testtömeg eléréséhez.Karcsúsítani is lehetett volna egy kis spárgával…

 

DSC08826
A végén egy hajgumival összehúztam hátul, így jól tartotta a kreálmányt az utolsó réteg, ami egy kis méretű gumis lepedő.

                                                                                                                                                               

A szekrény ajtajának keretén lévő foltok néhol túl világosak voltak, viszont nem szerettem volna teljesen elvenni a színét, így egyfajta sebgyógyítás történt, a Pentart bronz színű viaszpasztájával kenegettem be, így az arany ajtó mellett egy másik csillogó árnyalat került rá.

 

                                                              montázs01

 

 

                DSC08637                          DSC08824

 

Nagyon jó nézni, ahogy a fény mindíg más szögből esik rá, soha nem látod ugyanazt. Mivel az arany pedig Stamperia paszta -egyáltalán nem erre lett kitalálva, de így, a szemcsék miatt kicsit 3d hatása is van.A keret maga dió lazúrral lett kezelve, a teteje, oldala pedig színtelen lazúrt kapott.

                                                                            színház

                                                                                           Méretei:142x35x78 cm

 

Fotózása közben egy nő azonnal megjelent, követelve a szereplést. Most az egyszer legyen, ez úgyis lányos téma, de akkor meg pózolj, Zseni!!

   DSC08777                                         DSC08804