Mindent felhasználhatunk

Sok éve kezdtem el  gombgyűrűket készíteni, elsősorban a magam örömére, számos egyedi gombot találtam, vettem is, jó volt a napi „anyuka élet” zűrzavarában egy kis bohóság. Aztán annyira hozzám nőtt, hogy már a komolyabb viseletekhez is megengedtem magamnak, mert az ember vállalja csak azt, ami Ő maga.(UGYEBÁR).

            DSC03505

Sokan kérdezgették hogy honnan van, kérték hogy nekik is csináljak, a gyerekek kifejezetten szeretik, mindig kiszúrják a kezemen, hát hiába, tudnak valamit…

 

                                                                         DSC04538

Így történt az is, hogy az egyik Bagon megesett beszerzésnél, a kis komód egyik fiókján, a „gombok”-feliratról pironkodva vallotta be a néni, abban valóban gombok vannak. Kérdezte is, hogy nem baj-e, mert már nincs ideje kidobni. Hát nem volt baj.

                     10599477_543660002437508_2043895290559876346_n

 

   Az óra boltban/van ilyen, és valahogy túl sokszor megfordulok ott/, az eladó már úgy fogadott nemrég, hogy hozott nekem két különös darabot, mindenképpen legyen belőle gyűrű. Megmelengetett vele.

Szóval ez is LOM és ez is design, itt is az értéktelenből készül érték, ami kicsit feldobja a napodat és két perc alatt elkészítheted magadnak. Gyűrű alap+egy szép gomb, vagy klipsz./Ezen a szón még mindig tudok röhögni, lassan olyan lesz mint a krinolin, amiről ugyanezt gondolom,  ma is létezik, de hogy nem használjuk már, az tuti. Különben is, milyen szó ez???!!!??/

DSC03503
Apukák ezrei fakadnak sírva, hogy is lehet így elrongálni egy legót? De azért még mindig jobb, mint mikor a porszívó véletlenül felszippantja, arról ne is beszélve, hogy a szeme mindenkinek megakad rajta ha ilyet viselsz..

        DSC03523                                      DSC08230

Anita barátnőm Legoból is csinált párat, brossok maradékai, bármi. Én még egy pár behúzott gombot is szereztem, amik szépek, de ezt a típust, ma, jelenleg, a Fércművek űzi profi szinten, gyönyörű anyagokkal és ékszerekkel. Biztos nem véletlen, hogy Fércművek-Judit is egy anyuka, aki otthon látott neki ékszereket készíteni, mára már egy nagyon jól működő vállalkozás magjaként.

     Ha szeretnétek egy kis újdonságot, próbálkozzatok, gyűrű alap+bármi, a két komponensű pillanatragasztó most az éppeni befutó, a ragasztó pisztoly és a pillanatragasztó nem minden esetben segít.

DSC08208
Na egy KLIPSZ 🙂

                                                                                           DSC08205