Kicsit dolgozunk is

Van úgy, hogy a kevesebb több.Én is jártam már a legkülönbözőbb otthonokban, a hatalmas és ízlésestől,   a kicsi de nagyon barátságosig. Nagyon nehéz dolga van annak, akinek az utóbbi jutott, ez tény. Viszont annál nagyobb siker ha eltalálja az ember a kis négyzetméterre jutó egyedi stílust, a megfelelő formákat, szöveteket, az apróságokat ki ne hagyjuk.

 Egy alkalommal egy nagyon kedves vevőnknek szállítottunk  valamit, így az otthonába is beengedett minket.Egy viszonylag kis lakás volt, ahol ennek ellenére nagyon sok látnivaló(csodálni-való)volt,  jó volt belépni. Ő maga „kuckós”-nak nevezte, és valóban az volt. Ilyen adottságokkal rendelkező otthonokban nagyon nehéz helyet szorítani a munkához, amire amellett hogy szükség van, azért jó ha nem sínyli meg a lakás többi része.

Ez jutott eszembe ennél a kis asztalkánál, melyet Édesapámék készítettek, teljesen egyedi ötlet és egyszeri hozzávalók segítségével. Annyira redesign amennyire csak lehet, ilyet sajnos ismételni nem is lehet.

                                 DSC08011

Mindhárom fiókja zárható, de hazudok, mert a legfelső nem is fiók, mivel lehajtható. 

 

                           DSC08016

Ez különben rögtön értelmét veszíti, amennyiben elmondom róla azt is, hogy a lap felnyitható, kitámasztható.De szerintem kellő asztalrarápakolóskupis-állapotok mellett nem jut senkinek eszébe felnyitni a lapot, kivéve ha egy hatalmas LOM design rajongó és mindezt már tudja.     DSC08020

Az asztal fölött lévő polcra szerintem kötelező egy éppen beszerezhető és szezonális csokrot tenni, mert úgy tökéletes.

Nem hosszú munkaórákra lett kitalálva, természetesen, de oda-oda pillantgatni, ránézni a levelekre, vagy csak zenét hallgatni miközben más dolgunk van…

DSC08000
Itt jól látszik a felület színe, egy kis foltosítás és dió lazúr került rá.

DSC08031                                                                          DSC07996

 

 

 

               DSC08059 Méretei:55cm mély,83cm magas és 58cm széles. 

Vele párhuzamosan készül a következő munka asztal, ami eredetileg egy régi varrógép, új külsőt fog kapni.

                               11010495_661895587280615_5834844810213297742_n